A Weblapszerkesztő - Honlapkészítés Ingyen, Saját Weboldal Készítés, INGYEN

A második legjobb weblapszerkesztő, de ez teljesen ingyenes, korlátozások nélküli, és itt a legegyszerűbb a honlapkészítés! Próbáld ki most, amit már sokan, hogy a weboldalkészítés ...

Tartalomjegyzék

(Segítség)

Érdemes figyelmesen elolvasni az alábbi ismertetőt!

 

Kérdéseidre valószínűleg megtalálod a választ az alábbiakban.

Nem is szeretnénk minden kérdésre emailben válaszolni, főleg ha a kérdés érthetetlen, ha általános számítógép használati vagy alapszíntű internet ismereti kérdés. Sőt, emailben egyáltalán nem szeretnénk válaszolni! Ezért érdemes elolvasni az alábbiakat:

 

FIGYELEM! ---> Mentési probléma? Menteni próbálom a szövegszerkeszőbe bemásolt, korábban máshol létrehozott weboldalam tartalmát, de nem történik meg a mentés! Mit tegyek?

A HuPont.hu weblapkészítő a HuPont.hu-n létrehozott tartalom és honlapok megjelenítésére szolgál, erre lett megtervezve és létrehozva. A máshonnan átmásolt honlapok bizonyos esetekben eltérően, esetleg hibásan jelenhetnek meg, mint a korábbi weboldalon, ahol létre lettek hozva.

Tehát, a HuPont.hu webodaladra átmásolt más weblapok nem megfelelő megjelenésével, működésével kapcsolatban, kérünk, NE írj nekünk! Azt is belértve, ha nem mentődik el a most átmásolt, vagy a korábban átmásolt honlap.

Végszükség esetén nekünk is írhatsz a segitseg@hupont.hu címre!

 

1. Ingyenes Szövegszerkesztő És Látogatottságnövelő Tanfolyam

a. Látogatottság növelés - Kereső Optimalizálás.

b. Látogatottság növelés - Link-Építés.

 

2. Gyakori Kérdések És Válaszok

a. Mikor és hogyan lesz a Google keresőben elérhető, megtalálható a honlapom?

 

b. Regisztráltam, rákattintottam a megerősítő email linkjére, mégsem tudok belépni és elkezdeni szerkeszteni a honlapom. Miért?

- A saját honlapodon (a címe az, amit Te megadtál, regisztráltál) kell a "Honlap Szerkesztés Bejelentkezés" linkre kattintva belépni a szerkesztőbe, nem a www.HuPont.hu főoldalon, ill. nem a "Saját Honlap Készítés" menüponton keresztül!

A bejelentkezési problémád megoldásához még több hasznos információ! Itt! Kattints ide! ~~> Bejelentkezési Tájékoztató!

 

c. Regisztráltam, de nem kaptam meg a megerősítő email az általam megadott emailcímre, ezért nem tudom megerősíteni (aktiválni) a honlapom, hogy elkezdhessem szerkeszteni!

- A regisztrálók sokkal nagyobb része adja meg hibásan a saját emailcímét, mint ahogy azt gondolnád!
A .com helyet .hu-t írnak, kihagynak és elírnak betűket a címben, stb., és persze ilyenkor néhányan reklamáló, sőt kritizáló levelet is küldenek, hogy nem kapták meg a megerősítő email címet.
Add meg helyesen a címed!

- A helyesen megadott emailcímre megérkező levél a szemét (spam) fiókba kerül véletlenül.
Nézd meg email-postafiókod szemetesébe a levelet!

- Néhány email szolgáltató tényleg késlekedve (30 perc - 1 nap) adja át az általunk azonnal elküldött leveleket a címzett postafiókjába.
Érdemes várni egy kicsit, türelemmel!

Írj nekünk, ha rosszul adtad meg a címed a regisztráció során, és ha ragaszkodsz ahhoz a webcímhez, amit hibás email címmel regisztráltál, hogy kitörölhessük a félig kész (nem megerősített) regisztrációt, hogy újra megpróbálhasd!

 

d. Szeretnék Google Adsense hirdetéseket elhelyezni a HuPont.hu ingyenes honlapomon. Mit tegyek, mit tehetek?

- Google Adsense elhelyezése megengedett. Erre a szerkesztő felületen belül a Google szolgáltatások gombra kattintva van lehetőség.

Az oldalon az Adsense hirdetésed a menüsorral szemben fog megjelenni. A menüsor alatti és a lap alján lévő hirdetés a mi hirdetésünk. Így kb. elfelezzük az oldal lehetséges reklám bevételét, mert bár a Te hirdetésed valamivel kisebb, a tapasztalat az, hogy a fentebb elhelyezett hirdetés népszerűbb.

A weboldal más részén, például a szövegben nem engedélyezzük az Adsense megjelenítését.

Rendszerünk az Adsense hirdetést csak akkor jeleníti meg , ha egy oldal elegendő szöveges tartalmat mutat, és ha nem tartalmaz általunk tiltott témákat, illetve szavakat.

(Még véletlenül se próbálj meg ügyeskedni, csalni, lopni az Adsense-el , mert azonnal (figyelmeztetés nélkül) és véglegesen töröljük a teljes honlapod!)

 

e. Elfelejtettem a jelszavamat! Hogyan kapok új jelszót?

- A saját webodaladon a "Honlap Szerkesztés Bejelentkezés oldalon" a Bejelentkezés gomb alatt találod ezt:


"Elfelejtetted a saját weboldalad jelszavát?
Nem probléma, itt kérhetsz egy új jelszót!
"


(De most ide kattintva is kérhetsz új jelszót!)

 

f. Mi az FTP cím? Szeretném feltölteni a weboldalamat?

- Valamit valószínűleg félreértettél, mert a HuPont.hu ingyen honlap nem ígér és nem szolgáltat FTP feltöltési lehetőséget.

 

g.  Van már más ingyen honlap szolgáltatónál is honlapom, amelyet szeretnék átmásolni ide. Átmásolhatom?

- Itt is érdemes létrehozni a honlapod, de nagyon nem ajánlott csak egyszerűen kimásolni és ide beilleszteni a tartalmát.

Ha azt szeretnéd, hogy ide és a korábbi weboldaladra is érkezzenek látogatók, akkor itt érdemes megfogalmaznod újra a weblapod tartalmát, mert a másolt, az azonos, ill. a nagy részben azonos tartalmak egyikének nem lesz, illetve csökkenni fog a látogatottsága.

Az interneten az azonos (a másolt) tartalom értéktelen, az egyedi szövegezés az értékes. Csak az egyedi és a látogatok számára valóban értékes tartamom lehet sikeres!

 

h. Szeretnék feltölteni mp3, pdf, és más típusú fájlokat, hogy azok letölthetőek legyenek a weblapomról, hol és hogyan lehetséges ez?

- A HuPont.hu és a HuPont.hu webtárhelye weblapok szövegének és a hozzá tartozó képeknek korlátlan mennyiségű tárolására lett kialakítva. Zenék, filmek, elektronikus könyvek, stb. nem tölthetőek fel és le a HuPont.hu rendszerén belül.

 

i. Szeretném, hogy a látogatók, olvasók is írhassanak nekem, illetve a weboldalamra üzenőfal vagy vendégkönyv szerűen. Lehetséges ez?

- Egyenlőre nincs lehetőség arra, hogy az olvasóid a weboldaladra írjanak, de a HuPont.hu továbbfejlesztett változatában már lesz ilyen szolgáltatás is.

 

j. Mozgó képet, animációt (.gif) és videót szeretnék elhelyezni az oldalamon, hogyan lehetséges ez?

- A HuPont.hu weblapokon nem helyezhetők el mozgó képek, animációk és videó, de a jövőben ez lehetséges lesz.

- A honlapon Youtube videók már elhelyezhetők! :)

 

k. Eltűntek a képeim! (1.) Bemásoltam egy másik weblap szövegét és képeit a HuPont.hu oldalamba (annak ellenére, hogy ez tiltva van) és most nem jelennek meg (illetve idővel eltűnnek) a képek a HuPont.hu oldalamon. Miért?

- Ahhoz hogy a HuPont.hu oldalon biztosan megjelenjen egy kép, azt fel kell tölteni, és be kell illeszteni a HuPont.hu oldal szövegébe!
A másolt (de nem feltöltött) tartalmak esetén a tartalom forrása (a másik weboldal) sok esetben nem engedi meg, hogy az általa mutatott képek máshol weblapon is megjelenjenek! Ezért tűnnek el a (bemásolt) képek!

 

l. Eltűntek a képeim. (2.) Feltöltöttem a képeket, ezeket beillesztettem a weboldalamba, de most mégis eltűntek a képeim. Miért?

- A képet nem elég csak feltölteni és beszerkeszteni a weboldalba. A képnek ott is kell maradniuk azon a helyen, ahol a feltöltött képeket meg tudja nézni a feltöltés után. Amikor feltöltött képeket kitörli onnan, ahol azokat a HuPont szerkesztő felületén meg tudja nézni, akkor azok törlődnek, azaz a weblapján sem jelennek meg!

 

m. Szeretném ha zenélne a megjelenő weblapom. Hogyan tudom elérni, hogy zenéljen a HuPont.hu weblapom?

- A HuPont.hu oldalad nem fog zenélni, mivel egyenlőre erre nincs lehetőség. Később valószínűleg ezt is megoldjuk majd.

 

n. Hogyan tudom megszüntetni, azaz törölni a HuPont.hu weblapom?

- Lépj be a Honlap Szerkesztés (Bejelentkezés) oldalon és kattints a webhely törlése gombra, majd figyelmesen kövesd a törlés lépéseit.
A webhely törlése egyszerű, ha odafigyelsz a követendő lépésekre!

 

o. Be szeretnék illeszteni IFRAME-es bannert, stb. az oldalamba. Lehetséges ez? Biztonsági okok miatt nem engedélyezett a IFRAME beillesztés. (Az IFRAME banner beillesztés helyett más módon is be lehet illeszteni, tehát bannerek megjelenhetnek a HuPont.hu oldalakon.)

 

p. Máshogy jelennek meg a szövegek, képek, táblázatok, zsínek, stb. mint ahogy azt vártam. Miért?

- Ez Te esetedben szinte biztos hogy azért, van így, mert máshol (nem a HuPont.hu-n) szerkesztett tartalmat  másoltál be az oldaladba, ami eleve tartalmat szöveg formázási utasításokat. Ezeket elméletileg a  HuPont.hu szövegszerkesztőjének HTML módjában láthatod és módosíthatod!

NE MÁSOLJ ÁT WEBOLDALT! Szerkeszd meg itt a weboldalad tartalmát!

 

q. ...

 

3. A legfontosabb lépés, amit a weblapod megszerkesztése után mindeképpen érdemes megtenned, ha szeretnéd még jobban látogatottá tenni a honlapodat.

Ez a linkek létrehozása, amelyről többet itt tudhatsz meg: Minitanfolyam, és a linktárak, linkgyűjtemények gyűjteménye.

 

4. Hogyan Működik a HuPont.hu?

(rövid ismertető)

Érdemes figyelmesen elolvasni el az alábbi rövid ismertetőt!

Javasoljuk, hogy olvasás közben probáld ki a működést, gyakorolj egy kicsit, mielőtt nekikezdesz a honlapod elkészítéséhez!

Állíts be a honlapod megjelenését, illetve add meg a címét, leírását és persze az oldalait és azok címeit a menüben.
Ezek az egyszerű beállítási lépések: webhely elnevezés, kulcsszavak (témák), weboldal leírás, fejléc elrendezés, oldalak lista (menü) elrendezés, oldal részek és szövegek színei, fejléckép, google szolgáltatások (nem kötelező), kategóriaválasztás.

A fejléc, a menü beállításai és megadott szövegei úgy mentődnek hogy ha a weblapodon bármire rákatintasz. Mentés közben a lap pár  másodpercre elhalványodik.

A weblap tartalmának (szövegek, képek) létrehozása:

Jelentkezz be a saját HuPont.hu oldalandon lévő Bejelenkezés linkre kattintva a weboldalad szerkeszéséhez!

A menüpont címe mellett lévő kis-ceruza jelre kattintva megjelenik előtted az oldal, amelynek a tartalmát (szövegek, képek, stb.) el tudod készíteni.

Az éppen szerkesztehető lap címe a menüben vörös kerettel jelenik meg!

A HuPont.hu-s honlapod korlátlan számú önálló lapból állhat. Új lapot a menü alján lévő "+ Új menüpont" linkre kattintva tudsz létrehozni.

Minden lapnak megadhasz egy a menüben megjelenő elnevezést, például: Az Ismerkedés Trükkjei, Esküvői Képek, Gumiszerelés Lépései, Tunéziai Útinapló 1. Nap, Milyen A Praktikus Gyermekágy, Amit Minden Szülőnek Tudnia Kellene, stb. A kész weboldalon erre a szövegre kattintva tudják a látogatók megnézni a lapot.

Az oldalakat, amelyeket nem szeretél megmutatni a látogatóknak, mert például még nem készültek el teljesen, a menüben lévő elnevezés elé írt #R karakterekkel rejtheted el, illetve ezek kötörlésével teheted láthatóvá.

A menüben a lapok címének sorrendjét a lap címe előtt található le és fel  jelekre kattitva tudod megváltoztatni.

A menüpont mellett piros x-re  kattintva tudod az egyes lapokat véglegesen törölni.

A honlapod egyes oldalainak tartalma úgy menthető, hogy a szövegszekesztő bal felső sarkában található "lemez" képecskére kattintasz.

Mielőtt a webhelyeden áttérsz egy másik lap szerkesztésére, meg fog jelenni egy mentésre figyelmeztető ablak, akár már mentettél, akár még nem, hogy még véletlenül se fordulhasson elő, hogy elveszik a már leírt, megszerkesztett lap tartalma.

A Hupont.hu a legegyszerűbb és legjobban áttekíthető weblapszerkesztő!

Könnyű weblapszerkesztést és eredményes weblapokat kívánunk neked!

A HuPont.hu Csapat

U.I.: Ha még nem vagy profi internet marketinges, akkor érdemes a HuPont.hu látogatottság növelési tippek oldalt is elolvashatod, hogy a látogatókat jobban vonzó weblapot tudj készíteni!

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 336
Tegnapi: 10 890
Heti: 336
Havi: 148 242
Össz.: 61 610 883

Látogatottság növelés
Oldal: Tartalomjegyzék (Segítség - Hogyan működik a HuPont.hu)
A Weblapszerkesztő - Honlapkészítés Ingyen, Saját Weboldal Készítés, INGYEN - © 2008 - 2024 - www.hupont.hu

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »