A Weblapszerkesztő - Honlapkészítés Ingyen, Saját Weboldal Készítés, INGYEN

A második legjobb weblapszerkesztő, de ez teljesen ingyenes, korlátozások nélküli, és itt a legegyszerűbb a honlapkészítés! Próbáld ki most, amit már sokan, hogy a weboldalkészítés ...

Hasznos weboldal látogatottságnövelési tippek!

Érdemes elolvasni, mielőtt nekilátsz az oldalad szerkesztéséhez!

Hasznos tanácsok a weboldalad címének, leírásának (szlogenének) ill. alcímének megfogalmazásához, és a kulcsszavak megadásához, hogy többen látogassák majd a weboldaladat!

Mi az a kulcsszó?

A kulcsszavak vagy kifejezések, azok a szavak, amelyek néhány szóban elmondják, hogy miről is szól a weblapod, illetve amely néhány szót beírnál a google weblap keresőbe, hogy megtaláld az oldaladat. Például, ha a weboldalad egy weboldalkészítő weboldal, mint a HuPont.hu, akkor kulcsszavaid valami ilyesmik lennének: weboldal, weboldalak, ingyen weboldal, ingyenes weboldalak, weboldalszerkesztő, weboldalkészítés, weboldal készítés, ingyen weboldal, ingyen weboldalak, honlapkészítő, honlapszerkesztő, honlap készítés, honlapkészítés, honlap szerkesztés, honlapszerkesztés, weblap, weblapok, web lap, web lapok, ingyenes weblap, weblapok ingyen, weblap készítő, weblapszerkesztő, stb. (Egyébként elég 5-10 kulcsszót meghatározni!)

A jól meghatározott és megadott kulcsszavak segíthetnek, hogy a weboldalad megjelenjen a megadott kulcsszavakhoz kapcsolódó weblap gyűjteményekben, és webkeresőkben. Ezekből érdeklődő látogatók érkezhetnek az oldalaidra.

Milyen a jó weboldal cím (főcím) és miért hasznos ez?

A főcím minden oldalon megjelenik, és nagyon fontos a weboldalad látogatottá tételében!

Fontos, hogy a weboldalad főcíme tartalmazza a honlapod legfőbb kulcskifejezéseit!

Az ingyenes weboldalszerkesztő weboldal példánál maradna, a weboldal neve valami ilyesmi lenne: INGYENES-HONLAPKÉSZÍTÉS.HU A honlap készítése ingyenes a honlapszerkesztő programmal!

Miért jó ez a főcím? Mert tartalmaz a weboldal témájához tartozó legfontosabb szavak közül néhányat, amelyeket a google-ban beírva (ingyen honlap készítés) keresnének az ingyenes honlapkészítés iránt érdeklődök!

Ha megfelelő honlap nevet adsz meg, akkor jelentősen megnövelheted a google-ból érkező látogatók számát, ami önmagában is sikeressé teheti egy oldaladat és így a vállakozásodat!

A jó honlap leírás (szlogen) az, amely a weboldal látogatójának elmondja, hogy mit talál majd a webhely oldalait nézegetve, illetve eléri, hogy a látogató alaposan átnézze az lapokat.Minél tovább maradnak a látogatók az oldaladon, annál nagyobb az esélye, hogy az weboldaladon megtalálják a keresett információt. Így a látogató ügyféllé is válhat! Fontos, hogy a leírásban is szerepeljen egy-két a főcímben is szereplő kulcsszó ill. kulcskifejezés!

Ez lenne például egy jó oldal leírás egy weblapszerkesztő oldalhoz: Ne várjon másra, ne fizessen érte, készítse el ingyen ezzel a saját weboldal szerkesztővel a honlapját. A weboldalkészítés és a honlap szerkesztés itt egyszerű ...

Sokan nem gondolják, de kivételesen fontos a weboldalad látogatottsága szempontjából, hogy mi jelenik meg a weboldalad menüjében az oldal elérhetőségeként! A HuPont.hu oldalon ingyenes elérhető látogatottságnövelési tanfolyamon erről részletesen olvashatsz. Most, ha esetleg még nem is érted hogy miért fontos a menüben lévő oldalak szövege, kérlek, fogadd meg a tanácsomat a te illetve a te weboldalad látogatottságának érdekében!

Fogalmazz meg úgy a menücímet, hogy az elegendő információt adjon a látogatónak, hogy mit talál az oldalon, ha az oldal linkjére kattint! Ne adj ilyen címeket: „Üdvözöljük”, „Kezdőoldal”, „Képek”, „Letöltés”, „Kapcsolat”.
A weboldalkészítős példánál maradva a cím például legyen:
Ingyen Weboldal Készítés”, „Weboldal-Szerkesztési Tippek”, „Milyen A Jó Weboldalcím”, „Profi Weboldalak Készítése”!

Azok a jó címek, amelyek tartalmazzák az egyes oldalak kulcskifejezését és megadják az információt a látogatónak! Ez általában két-három-négy szó, például: „Ingyenes Honlap Szerkesztés”, „Hogyan Válassz Weboldal Címet”, „Szerkesztési Tippek és Trükkök”, „Weblapok Készítése 5 Perc Alatt ”, „A Vonzó Weblap 5 Titka”.

Ahhoz, hogy egyre több érdeklődő látogassa weboldaladat érdemes a fentiekben leírtakat alkalmazni!

Ne feledd, hogy a látogatottságnövelésről, a szövegszerkesztésről, és a folyamatos internetes reklámbevétel szerzésről egy részletes képzést kaphatsz!

Ezt a leírást kitörölheted, mert ezt később az ingyenes tanfolyam részeként bármikor elolvashatod!

Érdeklődök által látogatott weboldalt kívánunk Neked!

A HuPont.hu Csapat

U.I.: Néhány jótanács a weboldalad és a saját érdekedben!

Olvasd el, szabályokat, és Felhasználási Feltételeket és ne szegd meg ezeket! És főleg ne másold le részben vagy egészben mások webdalának szövegét, tartalmát! Sőt a más helyeken lévő saját weboldalaid tartalmát se másold át ide, mert ezzel ártasz az eredeti és a másolat weboldaladnak is!

Hagyd meg a régi weboldalad és itt készíts egy újat, egy jobbat, egy aktuálisabbat. A régire pedig tegyél ki linkeket, amelyek az új oldaladra mutatnak (a linkek tartalmazzák az oldalad legfontosabb kulcsszavát, kulcsszavait)!

Amikor a régi oldaladat így felhasználod, akkor az új oldalad (a HuPont.hu segítségével) valószínűleg sokkal nagyobb látogatottságot fog elérni, mint amire a régi képes volt!
A látogatottságnövelés több együttes tényezője közül legfontosabb a megfelelő linkek létrehozása, létrehozatása!

Erről Itt tudhasz meg többet! Kattints a képre!

Megfelelő linkeket létrehozni nagyon fontos, és ez bőségesen megtérül!

Ez itt segíthet a link építésben:

Szeretnél látogatók helyett valódi érdeklődőket a weboldaladra?
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 596
Tegnapi: 10 890
Heti: 596
Havi: 148 502
Össz.: 61 611 143

Látogatottság növelés
Oldal: Hasznos Látogatottságnövelési Tanácsok!
A Weblapszerkesztő - Honlapkészítés Ingyen, Saját Weboldal Készítés, INGYEN - © 2008 - 2024 - www.hupont.hu

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »