A Weblapszerkesztő - Honlapkészítés Ingyen, Saját Weboldal Készítés, INGYEN

A második legjobb weblapszerkesztő, de ez teljesen ingyenes, korlátozások nélküli, és itt a legegyszerűbb a honlapkészítés! Próbáld ki most, amit már sokan, hogy a weboldalkészítés ...

   Általános Szerződési Feltételek »
   Adatvédelmi Nyilatkozat »

  

Saját Weboldal Saját Tartalom Létrehozási, Felhasználási Feltételek és Szabályzat

 

Jelen szabályzat tartalmazza a Mass Presence Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által a Hupont.hu domainnév alatt elérhető tárhely szolgáltatás használatára vonatkozó szabályokat, irányelveket, etikai kódexet.

Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe a szolgáltatást, amennyiben jelen szabályzat minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

 

Szolgáltató adatai

Neve: Mass Presence Kft.
Székhelye: 2724 Újlengyel, Petőfi Sándor utca 48.
Adószáma: 29251133-2-13
Szerződés nyelve: magyar
E-mail: ugyfelszolgalat (kukac) hupont.hu

 

A weblap létrehozással a felhasználó beleegyezik a weblap tartalmában szereplő, az ahhoz kapcsoldó személyi és céges adatainak tárolásához, valamint a Felhasználási Feltételekbe.

A HuPont.hu (Szolgáltató) kizárólag tárhely-szolgáltatást végez, tartalmi szolgáltatást nem.

A HuPont.hu a hatályos 2001. évi CVIII törvény értelmében egy közvetítő szolgáltató. Az oldalon megjelenő tartalmakat egyéni tartalomszolgáltatók hozzák létre, akik saját tartalmukat teszik közzé a HuPont.hu tárhely szolgáltatón keresztül. 2001. évi CVIII törvény 8. § (8)-(11) értelmében a HuPont.hu nem kezdeményezi az információ továbbítását, nem választja meg a továbbítás címzettjét illetve a továbbított információt nem választja ki, és azt nem változtatja meg.

A 2001. évi CVIII törvény 7. § (3) értelmében illetve következményeként nincs tudomása az információval kapcsolatos jogellenes magatartásról, vagy arról, hogy az információ bárkinek a jogát vagy jogos érdekét sérti. A 10. § b) meghatározott haladéktalan intézkedési kötelezettséget a közvetlen emailes elérhetőség által biztosítja.

A HuPont.hu nem vállal felelősséget semmiféle kárért, és mint közvetítő szolgáltató nem tehető felelőssé semmilyen közvetlen vagy közvetett, járulékos vagy másodlagos károkért, elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásából vagy használat kiesésből származó olyan károkért, amelyek az üzemeltető weboldalain található információból fakadnak ill. azzal kapcsolatosak, függetlenül attól, hogy az ilyen károk szerződéssel, hanyagsággal, polgári peres eljárással, jogszabályokkal, törvényi rendeletekkel vagy egyéb ügyekkel kapcsolatosak.

Az üzemeltető nem vállal felelősséget sem látogatói, sem felhasználói oldal felé a szolgáltatás teljes egészére vagy csak egy részére vonatkozó - akár előzetes értesítés nélküli - szüneteltetéséből, illetve a teljes leállításából, az oldal tartalmának törléséből eredő károkért.

Szolgáltató fenntartja a jogot az általános felhasználási feltételeinek egyoldalú módosítására a felhasználók előzetes hozzájárulása nélkül.

A HuPont.hu mindenkori tulajdonosa fenntartja a jogot, hogy a felhasználó által létrehozott HuPont.hu webhelycímen megjelenített tartalom (szöveg, kép, ábra, videó, hang, stb.) előzetes egyeztetés és értesítés nélküli megváltoztatására, szerkesztésére, a megjelenés felfüggesztésére és a tartalom törlésére.

A HuPont.hu fenntartja a jogot, hogy a HuPont.hu oldalhoz tartozó weboldalak felett, alatt és mellett megjelenítsen bannereket, reklámokat alkalmanként, rövidebb-hosszabb ideig illetve folyamatosan.

A HuPont.hu webcímen és az ehhez tartozó alcímeken a felhasználó nem helyezhet el más tulajdonában lévő szerzői joggal védett tartalmat, márkaneveket, jelképeket a jogtulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül.

A HuPont.hu weboldalon csak a Felhasználási Feltételek elfogadása után lehetséges weboldal létrehozása.

A weboldal létrehozás és megjelenítése ingyenes.

Bármely más weboldallal azonos vagy nagyrészben azonos tartalmú weboldal létrehozása felesleges és tilos.

Tilos bármely HuPont.hu fő és aloldal látogatottsági statisztikáit manipulációs céllal generált oldalletöltésekkel növelni, különösen azért, hogy a látogatottsági toplistában jobb helyezést, és ezzel onnan több látogatót kapjon egy honlap.

A szabályt megszegő felhasználókat ill. oldalaikat ideiglensen felfüggesztjük, majd kitiltjuk és töröljük.

A HuPont.hu weblapszerkesztő ingyenes szolgáltatás, ezért a mindenkori tulajdonos nem vonható felelősségre, amennyiben az elhelyezett tartalom technika okok miatt, vagy egyéb okokból nem jelenik meg, vagy törlődik.

A HuPont.hu-nak nem áll módjában személyesen ellenőrizni (cenzúrázni) a létrehozott weblapokat és tartamukat, ezért azok tartalmáért a létrehozója a felelős!

Az illegális tartalmú és jogsértő tartalom hatósági eljárást vonhat maga után! A honlap mindenkori tulajdonosa nem vonható felelősségre és felelősséget nem vállal a rendszer használatából adódó bármilyen jogsértésért, és az abból eredő esetleges károkért.

Tilos trágár, durva, sértő, szexuális tartalmú, gyűlöletre uszító, fenyegető, szélsőséges tartalmú, valamint alkohollal, kábítószerekkel, gyógyszerekkel és üdülési csekkel, valamint banki és pénzügyi szolgáltatásokkal, szerencsejáték szervezéssel kapcsolatos és a HuPont.hu érdekeit sértő tartalom megjelenítése.

(Az 1999/LXXV törvény szerint: Tilos írásban, kép- vagy hangrögzítő, illetve más berendezés útján más személy szexuális szolgáltatását felajánlani, azt reklámozni vagy ilyen cselekményekben közreműködni.)

Tilos illegális tartalmú weboldal tartalom létrehozása és megjelenítése (pl: jogvédett termékek illegális másolatainak terjesztése, ezek letöltésének ösztönzése és elősegítése, okmányhamisítás, mobiltelefon függetlenítés, üdülési csekk reklámozása, és üdülési csekk vásárlási szándék megjelenítése).

Tilos rosszindulatú, rágalmazó és lejárató tartalom megjelenítése. A jogszabályok alapján akár hatósági eljárást is vonhat maga után az ilyen tartalmú weblap létrehozása.

Tilos továbbá bármely olyan tartalom megjelenítése, amelyet a Google, a Goolge Adsense és a Google Adwords tilt szabályzatában!

Más nevében ártó szándékkal létrehozott, és egyéb vélhetően rossz szándékú weblapot létrehozók adatait a HuPont.hu kiadhatja az illetékes személyeknek vagy hatóságoknak.

Amennyiben egy tartalom sérti a jogait, úgy kérheti eltávolítását a rendszerből.

A HuPont.hu-n megjelenő tartalmakat és annak részleteit a HuPont.hu felhasználhatja és megjelenítheti más webhelyen is, amíg azokat a weblap létrehozója a HuPont.hu–n megjeleníti.

A HuPont.hu előzetes figyelmeztetés és indoklás nélkül, megtagadhatja bárki honlap regisztrálását.

Az HuPont.hu a hatóságokon kivül nem adja ki másnak a weboldal létrehozás, weboldal regisztráció kapcsán megkapott személyes adatokat.

A honlap üzemeltetői a felhasználó által megadott e-mail címre a honlappal kapcsolatos illetve más jellegű promóciós e-mail-t (hírlevelet) is küldhetnek. A hírlevél szolgáltatásról leiratkozási lehetőséget biztosítunk. Amíg le nem iratkozik, addig e-mail címére átlagosan havi egy hírlevelet, illetve promóciós anyagokat küldünk.

A HuPont.hu rendszerében regisztrált, létrehozott, megjelenített honlapok, weboldalak függetlenül a tartalmuktól vagy tartalmukkal együtt nem adhatóak bérben, nem értékesíthetőek, és nem adhatóak cserébe javakért, szolgáltatásokért. Az esetleges bérbeadót, értékesítőt terheli minden a honlappal kapcsolatos kár, és a jogi eljárás, valamit a bűntetés teljes összege, és azok kamatainak megfizetése.

A fenti feltételek megszegése a regisztrált weblap és a tartalma, illetve a felhasználó minden oldalának előzetes és figyelmeztetés nélküli törlésével jár!

A fentiek ismeretében kijelentem, hogy a hatályos 2001. évi CVIII törvény értelmében egyéni tartalomszolgáltató vagyok.


Kijelentem továbbá, hogy az általam feltöltött adatokért teljes büntetőjogi felelősséggel tartozom, az ebből származó esetleges jogi következményekért szolgáltatómat (HuPont.hu) semmiféle felelősség nem terheli. Hozzájárulok, hogy a szolgáltató előzetes hozzájárulásom nélkül megszüntesse regisztrációmat, amennyiben jelen szabályzatot megszegem!

 

Fontos figyelmeztetés!

 

A HuPont.hu és a www.hupont.hu webcímen elérhető és elsajátítható tudás alkalmas arra, hogy törvényesen, etikusan, erkölcsösen felhasználva az átlagember számára komoly bevételt teremtsen optimalizált weblapok létrehozásával és elérhetővé, ismerté tételével! De, ahogy minden tudást, ezt is fel lehet használni a törvényeket és az erkölcsi normákat megszegő módon!

A HuPont.hu nem oktatja, nem sugalmazza, nem bátorítja és a weboldalain nem engedi meg a törvénysértő és erkölcstelen tartalmakat és tevékenységeket!

A HuPont.hu oldalainak önálló weboldal készítői egy közösséget alkotnak, mivel ugyanazt a webhelyet (HuPont.hu) használják. A megjelenített jó minőségű tartalmakkal több és több látogatót vonzanak a HuPont.hu oldalra is, ahol mindenki másnak is elérhető a honlapja. Tehát, a szabályokat betartók segítik a többieket. Akik viszont alacsony színvonalú vagy erkölcstelen, törvénytelen tartalmakat jelenítenek meg vagy az itt tanultakat ártó módon használják fel, azzal ártanak a többieknek is!

A tisztességes weblapkészítők csoportjának védelmében, a szabályzatban leírtakat, a magyar és európai törvényeket és az erkölcsi szabályokat megsértőket egy figyelmeztetés után vagy figyelmeztetés nélkül kitiltjuk a HuPont.hu oldalakról (és a HuPont.hu tulajdonosainak érdekeltségébe tartozó minden webhelyről), és minden tartalmukat teljesen és véglegesen (visszavonhatatlanul) töröljük, kivéve azokat a másolatokat, amelyeket a hatóságokhoz továbbítunk a jogi lépéseink mellékleteként!

Alaposan olvasd el a HuPont.hu szabályzatát és, ha esetleg azt megszegő a tartalmad, akkor minél hamarabb korrigáld azt!

Tőlünk függetlenül, a weboldalunkkal bármilyen kapcsolatban lévő cégek és szervezetek is kitilthatják, korlátozhatják, és beperelhetik a szabályzatukat megszegő weblapokat és szerkesztőiket, tehát ezért sem érdemes megszegni a szabályokat és törvényeket.

Kedves Tartalom Tolvaj és Tartalom-Szemetelő

(Content-Spammer)!

Megpróbálhatsz egyedül ügyeskedni és másoknak ártani, és ez talán rövid ideig sikerülhet is, de végül egy programozói csapattal, az ügyvédeinkkel és a hatóságokkal szemben veszíteni fogsz!

Kedves Tisztességes Weblapszerkesztő!

Van már egy vagy több weboldalad vagy blogod és szeretnéd annak tartalmát itt is megjeleníteni, hogy ezzel magadra mutató linkeket és több látogatott szerezz?

Itt egy jó megoldás, amit nagyon érdemes megfogadni, hogy ne okozz magadnak kárt, sőt ez nagy hasznodra váljon!

Hagyd meg a régi weboldalad és itt készíts egy újat, egy jobbat, egy aktuálisabbat. A régire pedig tegyél ki linkeket, amelyek az új oldaladra mutatnak (a linkek tartalmazzák az oldalad legfontosabb kulcsszavát, kulcsszavait)!

Amikor a régi oldaladat így felhasználod, akkor az új oldalad (a HuPont.hu segítségével) valószínűleg sokkal nagyobb látogatottságot fog elérni, mint amire a régi képes volt!

 

KIEGÉSZÍTÉS 

 

További FONTOS tudnivaló a megjeleníthető tartalmakról!

Az interneten található információk legnagyobb része ingyenes, ingyenesek az írások, képek, videók. Ezeket a dolgokat ingyen megtekinthetjük, és sok esetben megoszthatjuk ingyen közösségi oldalakon.
Az ingyenes dolgok általában azt gondoljuk, hogy megkaphatjuk, elvehetjük és birtokolhatjuk, használhatjuk. Ez sok esetben így is van, azonban számos esetben nem.
A weben elérhető tartalmat, szöveget, képet, videót, hanganyagot valaki mindig birtokolja, tehát joga van eldönteni, hogy mi történjen tulajdonával. Létezik tulajdon jog, felhasználási jog, kiadási jog, stb. A jog birtokosa, illetve az erre vonatkozó törvények meghatározzák, hogy ki mit tehet vagy mit nem egy az interneten elérhető dologgal.

Fontos tudni, hogy ha nem járult hozzá a webes tartalom birtokosa a tartalma felhasználásához, akkor az NEM használható fel, illetve csak az erre vonatkozó helyi és nemzetközi törvények alapján birtokolható, terjeszthető, másolható, és jeleníthető meg. Léteznek szabad felhasználású írások, képek és videók is, de ezt általában jól látható módon külön jelzik a honlapokon.

Miért fontos erről Önnek tudnia?

A HuPont.hu hazai viszonylatban jelentősnek számít az ingyenes-honlap rendszerek között, nem elhanyagolható az itt készült honlapok látogatottsága sem. A sok tízezer weboldal között előfordul néhány, amely valószínűleg engedély nélkül jeleníti meg mások szövegeit, képeit. Érdemes tudni, hogy ezeknek a honlapoknak a megjelenését előbb-utóbb fel kell függeszteni, illetve törölni szükséges. Ez óriási kárt jelenthet a honlap létrehozójának.

Gondoljon csak bele, sok-sok óra munkával létrehoz egy komoly, nagy, tartalmas honlapot. Egy engedély nélkül átvett kép miatt használhatatlanná válhat a honlapja, sőt bizonyos esetekben az véglegesen és visszavonhatatlanul törlésre kerül. Arról nem is beszélve, hogy mennyi kellemetlenséggel jár, ha az ügyfelei és vásárlói már nem találják meg az Ön honlapját.

Hogyan kerülheti el a honlapja felfüggesztését és törlését?

Bizonyosodjon meg arról, hogy csak olyan webes tartalmat használ fel a honlapja létrehozásában, aminek Ön a szerzője vagy aminek birtokolja a megjelenítéshez szükséges jogait, illetve, ami szabadon másolható és megjeleníthető.

Ha esetleg az Ön honlapja tartalmaz szöveget, képet, stb., aminek a felhasználása előtt nem győződött meg annak törvényességéről, akkor nézzen utána ezeknek, és ha szükséges, cserélje le azt törvényesen felhasználható tartalomra.

Ha esetleg felfüggesztésre került a honlapja, kérjük, kövesse az alábbiakat:

Válaszoljon a felfüggesztésről küldött emailre! Írjon nekünk FELFÜGGESZTVE tárggyal egy levelet, a jogiosztaly@hupont.hu címre, hogy elküdhessük Önnek az információkat, ami alapján újból megjeleníthetővé teheti a honlapját.

Nem válaszolunk olyasfajta kérdésekre, hogy „Írják meg nekem, hogy pontosan mi miatt lett felfüggesztve a honlapom” és olyasfajta levelekre sem válaszolunk, hogy „Most már így jó lesz, így már megjelenhet?”.
Az általunk küldött információk, kizárólag hozzánk emailben vagy levélben érkezett bejelentés(ek) azon részleteit tartalmazza, ami alapján a bejelentő kéréseinek eleget tehet, illetve ami lehetővé teszi, hogy kapcsolatba lépjen a bejelentővel.

Egy jó tanács: Érdemes vita és kölcsönös fenyegetőzés helyett a megoldásra koncentrálni, mivel a legtöbb esetben az ügy gyorsan és egyszerűen megoldható. Például, sok esetben a tartalom jogtulajdonosa, csak azt szeretné kérni, hogy legyen megjelölve a tartalom forrása, illetve a szerző honlapja.

Fontos, tudni, hogy amennyiben komoly vita alakul ki, a honlap létrehozója és a bejelentő között, illetve ha jogi útra terelődik az ügy, az nem tartozik a rendszer tulajdonosaira, illetve jogilag nem érinti a HuPont.hu domain név és ingyenes-honlap-tárhely rendszer tulajdonosait.

Miért nem érinti jogilag a vita, illetve egy honlap tartalmával kapcsolatos jogsértés a HuPont.hu-t és a www.hupont.hu domain birtokosát?
 
A HuPont.hu tulajdonosai és munkatársai nem tudnak és nem is tudhatnak százezernyi webhely sok százezer lapjának tartalmáról, és nem is lehetséges és nincs is szándékában százezernyi felhasználó folyamatosan változó tartalmú honlapját tartalmilag és jogilag ellenőrizni, cenzúrázni.
Jogi álláspontunk az, hogy a HuPont.hu szerepe a honlappal kapcsolatban nagyon hasonló ahhoz, mint a papírgyáré egy újság vagy könyv esetében, aminek a papírjára a szerző, kiadó és nyomda helyezi el a tartalmat. A papírgyár sem jogilag, sem erkölcsileg nem felelős a papírra elhelyezett tartalomért, ahogy a HuPont.hu sem a rajta megjelenő tartalmakért és az esetleg abból származó károkért.
 
Amennyiben a HuPont.hu tudomására jut, hogy súlyosan törvénysértő (drog, felnőtt tartalom, fegyver, erőszak, uszítás, stb.) jelenik meg egy honlapon, azokat a lehetőségeink szerint eltávolítjuk. (Egy kép vagy szöveg engedély nélküli felhasználása nem ez a kategória.)

Aki a HuPont.hu-t alaptalanul, megalapozatlanul belevonja jogi ügyekbe, az számíthat arra, hogy a jogi képviselőink díjait meg fogja téríteni.
(Az ügyvédeink már várják, hogy megvédhessék az érdekeinket és jogainkat, hogy ezzel még több bevételhez jussanak.)


Ha a vita, ill. az ügy bármilyen módon sérti vagy hátráltatja a HuPont.hu rendszer működését vagy tulajdonosai érdekeit, akkor a HuPont.hu akár előzetes értesítés nélkül is véglegesen és visszavonhatatlanul törölheti a minden hupont.hu ügyfél által elfogadott „Saját Weboldal Saját Tartalom Létrehozási, Felhasználási Feltételek és Szabályzat” alapján az adott honlapot.
 
 
Budapest, 2021. május 9.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 13 533
Tegnapi: 1
Heti: 30 543
Havi: 164 893
Össz.: 61 371 271

Látogatottság növelés
Oldal: Felhasználási Feltételek
A Weblapszerkesztő - Honlapkészítés Ingyen, Saját Weboldal Készítés, INGYEN - © 2008 - 2024 - www.hupont.hu

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »