A Weblapszerkesztő - Honlapkészítés Ingyen, Saját Weboldal Készítés, INGYEN

A második legjobb weblapszerkesztő, de ez teljesen ingyenes, korlátozások nélküli, és itt a legegyszerűbb a honlapkészítés! Próbáld ki most, amit már sokan, hogy a weboldalkészítés ...

Itt kezdődik a saját honlap létrehozása, a saját webcímed kitalálásával!

Egy percre vagy attól, hogy a tiéd legyen egy saját honlap, amit programozói tudás nélkül tudsz szerkeszteni és amit pont olyanná alakíthatsz, amilyenné szeretnéd!

Ez a legegyszerűbb ingyenes weboldalszerkesztő és megjelenítő!
Készíts magadnak egy saját weboldalt! Miről fog szólni a saját honlapod?

Első lépés... Regisztráció, azaz magyarul Jelentkezés!

Kérünk, ügyelj arra, hogy pontosan add meg a gyakran használt, élő e-mail címedet, mivel ide küldjük a regisztráció véglegesítéséhez szükséges megerősítő e-mail-t! A jelentkezés előtt érdemes elolvasnod a lejebb lévő hasznos tanácsokat.

Saját oldalad címe:
.hupont.hu
E-mail címed:
E-mail címed újra:
Jelszavad:
Jelszavad újra:
Ellenőrzőkód:
Elolvastam, megértettem és elfogadom az ÁSZF-et, az Adatvédelmi Nyilatkozatot és a Felhasználási Feltételeket.

Az e-mail címed nálunk biztonságban van, mert sosem adjuk ki másoknak és kérésedre bármikor töröljük!

Hasznos Tanácsok...
(Az első néhány hasznos tanács a sok közül, amit ingyen kapsz tőlünk.)

Érdemes tudni, hogy zökkenőmentesen megkaphasd a saját HuPont.hu webcímedet és a saját honlapodat:

Melyek a jó e-mail címek?

A saját e-mail címedet add meg a HuPont.hu webhely létrehozásához, mert más e-mail címmel nem tudsz majd belépni a saját weblapszerkesztő oldaladra.

Egyes e-mail postafiókok, ha nem használják, nem nézik meg, akkor pár hónap után automatikusan megszűnnek, ezért csak a gyakran használt e-mail címedet érdemes itt megadnod. Mi a megbízható, magyar nyelvű Gmail, a google e-mail szolgáltatását ajánljuk neked.)

Néhány ingyenes e-mail szolgáltató (yahoo.com, citromail.hu, freemail.hu, vipmail.hu, indamail.hu, stb.) esetében előfordul, hogy véletlenül spam-nek (szemétnek), azaz kéretlen e-mail-es üzleti ajánlatnak érzékelik a nem-kéretlen leveleket, tehát a neked küldendő levelünket is. Ilyen e-mail címeket lehetőleg most ne használj, de használhatod, ha a következő tanácsot megfogad...

Fontos lenne a következőket megtenned, hogy biztosan eljusson hozzád a kért, a regisztrációhoz szükséges e-mail-ünk: Lépj be a levelező fiókodba és vedd fel az info@hupont.hu e-mail címet a megbízható címek (engedélyezett e-mail címek) listájára!

Milyen a jó webcím, és hogyan lehet neked is jó saját webcímed?

A saját honlap készítés első lépése:
Megfelelő Saját Honlap Internet Cím Kiválasztás!

Olyan saját honlap címet találj ki magadnak, ami az elkészítendő saját weboldalad legfőbb témája, jellemző kifejezése, tehát azt, amiről a honlap szólni fog. Miért? Mert az nagyban elősegítheti azt, hogy majd többen látogassák a weboldalad! Erről majd még olvashatsz az ingyenes látogatottság növelési tanfolyamunkban is. Itt egy kis részlet ebből:
Ha például vitaminokról szól a honlap, akkor jó cím a "vitaminok", "olcso-vitaminok", "termeszetes-vitaminok", "vitamin-rendeles" és az ehhez hasonló címek. Nem valami jó, sőt elég amatőr webcím és a látogató-szerzésre sem igazán alkalmas a "hogyanlegyekegeszseges", "joegeszseggelelni" webcím.
(Ha esetleg olcsó tűzifa a szakterületed és fa szállítással is foglalkozol, akkor ne legyen a weboldalad címe, például "faszallitasolcson", mert esetleg félreérhető, hogy... szállítást vagy... állítást vállalsz!)

Tehát, olyan saját honlap címet válassz, ami "beszédes", azaz közli a lehetséges látogatóval, hogy mit talál majd a weboldaladon, és a cím lehetőleg tartalmazza a weboldalad témáját leíró szót! Ne használj jogvédett márkaneveket, mint ha az a saját márkaneved lenne, például ilyesmit: adidas.hupont.hu

Vissza az oldal tetejére!Weblap látogatottság számláló:

Mai: 400
Tegnapi: 10 890
Heti: 400
Havi: 148 306
Össz.: 61 610 947

Látogatottság növelés
Oldal: Legegyszerűbb Weblapszerkesztő Ingyenes Honlapkészítés
A Weblapszerkesztő - Honlapkészítés Ingyen, Saját Weboldal Készítés, INGYEN - © 2008 - 2024 - www.hupont.hu

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »