A Weblapszerkesztő - Honlapkészítés Ingyen, Saját Weboldal Készítés, INGYEN

A második legjobb weblapszerkesztő, de ez teljesen ingyenes, korlátozások nélküli, és itt a legegyszerűbb a honlapkészítés! Próbáld ki most, amit már sokan, hogy a weboldalkészítés ...

Általános Szerződési Feltételek
(ÁSZF)
 

 

A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmazza a Mass Presence Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett, a Hupont.hu doménnéven elérhető weboldal és szolgáltatások (együttesen: Szolgáltatás) használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket.

Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe a szolgáltatást, amennyiben jelen ÁSZF minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal. A dokumentum nyomtatása vagy PDF formában való letöltése a Ctrl+P gomb megnyomásával lehetséges.

 

1. Szolgáltató adatai

Neve: Mass Presence Kft.
Székhelye: 2724 Újlengyel, Petőfi Sándor utca 48.
Adószáma: 29251133-2-13
Szerződés nyelve: magyar
E-mail: ugyfelszolgalat (kukac) hupont.hu

1.1 Alapvető rendelkezések

A jelen ÁSZF nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen ÁFSZ értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

 

2. Adatkezelésre vonatkozó tájékoztatás

 

3. Nyújtott szolgáltatások köre

3.1 Tárhely-szolgáltatás

A szolgáltató a Hupont.hu domainnév aldomainjein (sub-domain) kizárólag ingyenes tárhely-szolgáltatást végez, tartalmi szolgáltatást nem. A hatályos 2001. évi CVIII törvény értelmében egy közvetítő szolgáltató. Az aldomaineken megjelenő tartalmakat egyéni tartalomszolgáltatók hozzák létre, akik saját tartalmukat teszik közzé a szolgáltatón keresztül.

A tárhely-szolgáltatást igénybevevő egyéni tartalomszolgáltatókra vontakozó Felhasználási Feltételek elérhetősége:

3.1 Reklámmentesítés-szolgáltatás

Az ingyenes tárhely-szolgáltatás keretében lehetőség nyílik fizetős reklámmentesítés-szolgáltatás igénybevételére.

 

4. Megrendelés és fizetés

4.1 Megrendelés menete

A szolgáltatás igénybevétele regisztrációhoz kötött. (A kezelt adatok körét lásd az Adatvédelmi Nyilatkozatban.) A térítésköteles szolgáltatások megrendelése előtt újbóli adategyeztetés történik, a szolgáltatás pontos ismertetése és a fizetendő díj pontos feltüntetése mellett.

4.2 Fizetés menete

A szolgáltatás ellenértékének kiegyenlítése bankkártyás fizetéssel lehetséges.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

4.3 Szállítás menete

A szolgáltatás teljesítése elektronikusan történik, szállításra nem kerül sor.

 

5. Elállás joga

A fogyasztó és a szolgáltató közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében a felhasználó a megrendelt szolgáltatás aktiválásától számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, felmondhatja a megrendelt szolgáltatást.

 

6. Garancia, jótállás

A térítésköteles szolgáltatások tekintetében a szolgáltató évi 98,5%-os rendelkezésre állási időt szavatol.

 

7. Vegyes rendelkezések

7.1 Jogok gyakorlása, jogorvoslat

A szolgáltató és a felhasználó vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni. A felhasználó és a szolgáltató a jelen ÁSZF hatálya alá tartozó, megegyezéssel 30 (harminc) naptári nap alatt nem rendezhető esetleges jogvitákra nézve kikötik a Fővárosi Törvényszék illetékességét.

7.2 Módosítás

A Szolgáltató fenntartja a jogot a jelen ÁSZF módosítására. Módosítás esetében a szolgáltató a módosított feltételeket elérhetővé teszi a szolgáltatás nyitóoldalán.

 

Budapest, 2021. május 9.Weblap látogatottság számláló:

Mai: 411
Tegnapi: 10 890
Heti: 411
Havi: 148 317
Össz.: 61 610 958

Látogatottság növelés
Oldal: ÁSZF
A Weblapszerkesztő - Honlapkészítés Ingyen, Saját Weboldal Készítés, INGYEN - © 2008 - 2024 - www.hupont.hu

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »