A Weblapszerkesztő - Honlapkészítés Ingyen, Saját Weboldal Készítés, INGYEN

A második legjobb weblapszerkesztő, de ez teljesen ingyenes, korlátozások nélküli, és itt a legegyszerűbb a honlapkészítés! Próbáld ki most, amit már sokan, hogy a weboldalkészítés ...

Ezt írták rólunk emailben és küldték el sok ezer érdeklődőnek:Hasznos weboldal ingyenes tárhely használóknak

Előző levelemben ígértem, hogy jelentkezem majd egy olyan levéllel is, ami kifejezetten azoknak lesz hasznos, akik nem akarnak egyelőre pénzt költeni saját domain regisztrációra, illetve tárhely bérletre. Sőt! Tovább megyek. Azoknak lesz nagyon hasznos a mostani levelem, akik a HTML szerkesztéshez sem nagyon akarnak nekifogni, egy egyszerű weboldalt akarnak pár menüponttal, szöveggel, néhány képpel. Ha magára ismert, mindenképp olvasson tovább!

Ingyenes tárhelyből rengeteg található az interneten (extra.hu, freeweb.hu, stb). Némelyik jobb, némelyik rosszabb keresőoptimalizálás szempontjából. Illúzióink ne legyenek, az életben semmi sincs ingyen, általában az ilyen oldalakon is valamilyen reklámhirdetés megjelenik, hogy fent tudják magukat tartani, illetve profitáljanak is belőle. Ebben azt hiszem semmi kivetni való nincs. Valamit valamiért.

A nagyobb probléma az ilyen tárhelyekkel, hogy a kiszolgáló motor működése nagyon megnehezíti az eredményes keresőoptimalizálást és látogatószerzést. Gyakran frame-ekbe kerül az oldal vagy az URL-ek követhetetlenek és még sorolhatnám.

Pár hónappal ezelőtt az egyik olvasóm és partnerem ezt a problémát akarta megszűntetni és kifejlesztett egy olyan rendszert, ahol weblapszerkesztői ismeretek nélkül lehet létrehozni keresőoptimalizált honlapot:

http://www.hupont.hu

Csak néhány funkció, amit támogat:

  • szép URL-ek használata (automatikusan)
  • változtatható TITLE, Meta adatok, H1, H2 elemek
  • tiszta forráskód
  • Google Webmaster Tools és Google Analytics támogatás

Akik nem akarnak foglalkozni a HTML szerkesztéssel, FTP-zéssel, egyszerűen csak létre akarnak hozni egy néhány oldalból álló weboldalt, nagyra fogják értékelni ezt a lehetőséget. Szerintem megér egy próbát:

http://www.hupont.hu

Üdvözlettel:
Kungl István
kungl.istvan @ seotools.hu
www.seotools.huMiről fog szólni a weboldalad?

Kezd el most a honlap készítést!

Saját oldalad címe:
.hupont.hu
E-mail címed:
E-mail címed újra:
Jelszavad:
Jelszavad újra:
Ellenőrzőkód:
Elolvastam, megértettem és elfogadom az ÁSZF-et, az Adatvédelmi Nyilatkozatot és a Felhasználási Feltételeket.Weblap látogatottság számláló:

Mai: 290
Tegnapi: 10 890
Heti: 290
Havi: 148 196
Össz.: 61 610 837

Látogatottság növelés
Oldal: Ezt Írták Rólunk 1
A Weblapszerkesztő - Honlapkészítés Ingyen, Saját Weboldal Készítés, INGYEN - © 2008 - 2024 - www.hupont.hu

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »