A Weblapszerkesztő - Honlapkészítés Ingyen, Saját Weboldal Készítés, INGYEN

A második legjobb weblapszerkesztő, de ez teljesen ingyenes, korlátozások nélküli, és itt a legegyszerűbb a honlapkészítés! Próbáld ki most, amit már sokan, hogy a weboldalkészítés ...

Kapcsolat és Ügyfélszolgálat


Kedves Látogató!

Kérjük, FIGYELMESEN olvassa el az alábbiakat, hogy az Ön segítségre lehessünk!


Honlap létrehozás és honlap használat

A HuPont.hu honlap-tárhely és honlapszerkesztő célja, hogy lehetőséget adjon weboldalak, weblapok, honlapok létrehozására webtárhely biztosítása által!

A HuPont.hu ingyenes szolgáltatást nyújt, ami nem ad lehetőséget arra, hogy a honlap létrehozóknak telefonos vagy e-mailben történő tanácsot, útmutatást, segítséget adjon.
A honlapkészítéssel kapcsolatos kérdések túlnyomó többségére a  Tartalomjegyzék (Segítség - Hogyan működik a HuPont.hu) oldalon talál választ!

Kérjük, hogy honlapszerkesztéssel, honlap létrehozással, működési problémával, használattal kapcsolatos ügyekben ne írjon és ne telefonáljon, hanem olvassa el a Tartalomjegyzék (Segítség - Hogyan működik a HuPont.hu) oldalt!


Tartalmi kifogások, jogsértések

Mielőtt írna nekünk részletes jogi információkért kérjük olvassa el Saját Weboldal Saját Tartalom Létrehozási, Felhasználási Feltételek és Szabályzat oldalt itt: Felhasználási Feltételek.

A létrehozott honlapok tartalmáért a honlap létrehozója a felelős!

A HuPont.hu webcím tulajdonosa és a HuPont.hu webtárhelyet és honlapszerkesztőt és honlap megjelenítőt üzemeltető nem felel erkölcsileg és jogilag a létrehozott és megjelenített tartalmakért.
A HuPont.hu webcím tulajdonosa nem is ismeri, mert nem is tudja megismerni a honlapok tartalmát, mivel ezrek és ezrek hoznak létre és módosítanak folyamatosan honlap tartalmakat.
A tartalomért annak létrehozója, és nem a HuPont.hu a felelős!
Egy hasonlattal élve "... a papírgyár nem tudja, hogy ki és mit nyomtat a létrehozott papírra és nem is felelős érte."

Sajnos előfordul néha, hogy sok tízezer HuPont.hu felhasználó közül néhányan erkölcsileg ill. törvényileg nem megengedett tartalmat hoznak létre. Ezek ellen a jogaikat védő magánszemélyek, cégek, szervezetek, hatóságok kifogással élnek. Miután a HuPont.hu Ügyfélszolgálata írásos (e-mail) értesítés kap az ilyesfajta tartalomról, akkor igyekszünk felfüggeszteni ill. megszüntetni a kifogásolt tartalmat.

Az alábbi emailcím és telefonszám KIZÁRÓLAG jogsértő tartalommal kapcsolatos ügyintézésre szolgál.
Amennyiben nem jogvédelmi ügyekben küld üzenetet ill. telefonál, akkor  levelét illetve hangüzenetet sajnos kénytelen vagyunk megválaszolatlanul törölni.

Mielőtt írna nekünk, kérjük, hogy probálja meg felvenni a kapcsolatot a kifogásolt honlap létrehozójával annak honlapján elérhető e-mailcímén ill. telefonszámán keresztül! Kizárólag akkor üzenjen nekünk, amennyiben ez esetleg nem járna eredménnyel!

Kérjük, írásban (e-mailben) jelezze kifogását, lehetőleg ne telefonáljon, mert amit elmondana azt úgyis csak írásban fogadjuk el az esetleges jogsértést megszüntetéséhez!

Kizárólag jogi (jogsértési) ügyek intézésére:

e-mail: jogiosztaly (kukac) hupont.hu

Jogi ügyek:

telefon: 06 70 / 244 4394

(munkanapokon 10-tól 16 óráig)

Mielőtt írna, telefonálna mindenképpen olvassa el a fenti ismertetőt!

Ingyenes Honlapkészítés Azonnal


Saját oldalad címe:
.hupont.hu
E-mail címed:
E-mail címed újra:
Jelszavad:
Jelszavad újra:
Ellenőrzőkód:
Elolvastam, megértettem és elfogadom az ÁSZF-et, az Adatvédelmi Nyilatkozatot és a Felhasználási Feltételeket.Weblap látogatottság számláló:

Mai: 419
Tegnapi: 10 890
Heti: 419
Havi: 148 325
Össz.: 61 610 966

Látogatottság növelés
Oldal: Kapcsolat / Ügyfélszolgálat
A Weblapszerkesztő - Honlapkészítés Ingyen, Saját Weboldal Készítés, INGYEN - © 2008 - 2024 - www.hupont.hu

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »